Word mede-eigenaar van 247streaming

247streaming breidt uit!

Het afgelopen jaar is media startup 247streaming flink gegroeid. We zijn bij 247streaming heel ambitieus:

We willen verder uitbreiden met 247Spice en 247streaming. Een uitbreiding van frequenties voor Spice en verder investeren in de digitale en sociale kanalen en strategie.

Jij krijgt de kans om daarin te investeren. Wij willen dat nog meer mensen in Nederland kunnen genieten van de muziek en DJ’s van 247Spice, onze digitale kanalen en podcasts op de kaart zetten en zorgen dat 247streaming het mediabedrijf van de toekomst wordt. Om dit te financieren stellen we aandelen beschikbaar in onze onderneming.

Dit betekent dat jouw investering geen lening is, maar een echt aandeel in 247streaming. Wat krijg je hiervoor terug? Naast je beloning voor je investering ga je straks meedelen in de winst en wordt je uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Als spice on top ben je dan mede-eigenaar van 247.

INVESTEER MEE IN DE TOEKOMST VAN 247STREAMING

DE ACTUELE STATUS VAN DEZE CROWDFUNDINGSRONDE:

Begin 2016 werden de eerste stappen van 247streaming gezet. Founder Koen van Tyn heeft een simpele missie: Het beste audio en entertainment bedrijf van de wereld worden.

Na de eerste successen met streaming kanalen, live pop-up radio en de productie van podcasts en video, ging 247streaming’s flagship station 247Spice live in 2020 op 90.1 FM in Amsterdam.

Founder Koen en z’n ambitieuze 247streaming team hebben een duidelijke visie in waar een muziek- en entertainmentbedrijf zich op moet richten om succesvol te zijn in de nieuwe ‘Roaring 20’s’.

Nu 247Spice hard op weg is een begrip te worden in en rond Amsterdam is het tijd voor de volgende groeifase van 247Spice & 247streaming. Bij 247streaming hebben we een visie op waar de wereldwijde audiomarkt naartoe gaat. We geloven dat streaming en podcasting de belangrijkste audiotechnologieën van de toekomst zullen zijn. Maar… op dit moment is FM-radio nog steeds dominant. Om een sterk en bekend merk op te bouwen heeft een bedrijf als 247streaming FM-distributie nodig.

Dit is het moment om een toekomstbestendig radio- en mediamerk op te bouwen. Met de combinatie van massmedia FM, mainstream en niche online kanalen, podcasts en social entertainment, brengt 247streaming de luisteraar naar de toekomst.

In deze campagne kun je certificaten op aandelen van 247streaming kopen. Hiermee word je voor een deel eigenaar van een progressief ambitieus, sexy en vooral ook een heel erg leuke scale-up. 247streaming is een snel groeiend mediabedrijf en met aandelen in handen kun jij met ons mee groeien. En onze groeiambitie is global and beyond… (really!;-)

Lees hieronder onze plannen, ambities voor de toekomst en hoe jij er onderdeel van 247streaming kan worden..

DOWNLOAD DE PROSPECTUS

Geïnteresseerd om te investeren in 247streaming? Ontdek het hele verhaal in onze prospectus. Daarin zetten wij onder andere de volgende zaken op een rij:

  • Introductie 247streaming
  • Financiële prognose
  • Achtergrond, plannen en visie op de toekomst

Met deze investeringsronde gaan wij 247streaming sterk uitbreiden.  

De eerste €1.000.000 zal besteed worden aan:

Het 247Spice DJ team verder op de kaart zetten en onze missie verwezenlijken om meer vrouwelijk DJ talent on air te hebben dan welk station dan ook in Nederland. Sowieso is 247Spice het enige radiostation in Nederland waar minimaal 50% van de DJ’s vrouw is. En niet in de gebruikelijke ‘side-kick’ rollen, gewoon als hoofdpresentator.

Ook gaan we flink investeren in onze sales, digitale strategie, marketing, de uitrol van coole themakanalen en de verdere ontwikkeling van onze apps.

Als we meer dan € 1.000.000 ophalen, dan wordt er in het volgende geïnvesteerd:

Meer frequenties zodat 247Spice voortaan in een groot deel van Nederland te horen zal zijn op zowel de analoge FM radio als de digitale kanalen zoals DAB+ en via onze eigen én third party streaming apps en platformen.

Een grote upgrade van onze live radio studio, die zal omgetoverd worden tot een studio die ook geschikt zal zijn voor (live) YouTube, Instagram, TikTok content en uitzendingen.

Verdere uitrol van doelgroep en themakanalen zodat er voor elk moment van de dag en elke smaak wat te beleven is in de 247streaming apps.

Een verdere uitbreiding van het werkkapitaal.

Uitbreiding van het sales team

Marketing in het gehele uitzendgebied van 247Spice.

(Digitale) marketing voor het 247streaming platform.

V.I.P., oftewel Video Influencer Podcatsts.

Research & Development.

 

 

 

 

IMG_20210926_151125

WAAROM INVESTEREN IN 247STREAMING?

De voordelen op een rij

Alle voordelen van 247streaming op een rij

WAAROM INVESTEREN IN 247STREAMING?
DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Alle voordelen op een rij om te investeren in 247streaming
Met deze nieuwe investeringsronde heb je de kans om een onderdeel te worden van 247streaming. Jouw investering is geen lening, maar een echt aandeel in deze ambitieuze media scale-up. Support ons en help mee te bouwen aan het coolste mediabedrijf in de Melkweg.

Je koopt dus een aandeel in een media scale-up. Terwijl wij groeien, neemt jouw aandeel in waarde toe. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om de certificaten op elk moment te verkopen of juist bij te kopen.

Deel mee in de winst!

Jaarlijks zullen we een groot deel van de toekomstige winst herinvesteren om onze groei te blijven realiseren. Wel keren we jaarlijks een dividend uit aan de hand van de geboekte winsten. Het dividendpercentage wordt jaarlijks bepaald. Naast dividenduitkeringen profiteer je bovendien van de verwachte stijging van de waardeontwikkeling van de aandelen van 247streaming.

Verder maak je aanspraak op de volgende voordelen:

1. Jaarlijks zullen we een investeerdersparty organiseren waar jij en een +1 voor worden uitgenodigd. Tijdens deze avond geven we je inzicht in onze cijfers en informeren we je als eerste over onze toekomstplannen, onder het genot van de beste 247 DJ’s en entertainment.

2. Je wordt op de hoogte gehouden van de belangrijke ontwikkelingen, coole acties en je kan gratis, of met fikse korting naar de party’s en evenementen die 247 en haar partners organiseren.

3. Je staat voorin de rij voor onze andere coole winacties. Of het nou kaartjes voor de laatste bioscoophits een jaar lang gratis sporten, skiën of snowboarden bij SnowWorld, reizen naar verre bestemmingen en nog veel meer coole winacties. Speciaal voor de investeerders worden er extra prijzen weggegeven.

4. En last but not least, je hebt een aandeel in één van de meest ambitieuze en leukste mediabedrijven op de planeet.

247STREAMING = FUTUREPROOF

De afgelopen periode was er een van behoorlijke uitdagingen. Een nieuwe radiostation en mediabedrijf in de markt zetten terwijl een van de grootste pandemieën sinds mensenheugenis huis aan het houden was.

Door über lean and mean te opereren en met een wendbaar en talentvol team de uitdagingen aan te gaan zijn we sterker, beter en mooier uit de crisis gekomen. We zijn ongelofelijk trots wat er nu staat.

We blikken graag even met je terug op de mijlpalen van de afgelopen tijd.

MIJLPALEN VAN 247STREAMING

• In 2020 is 247Spice op 90.1 FM live gegaan. Steeds meer Amsterdammers, maar ook luisteraars van heinde en verre stemmen op Spice af.

• Begin 2021 is 247Spice begonnen met gepresenteerde programma’s van s’ ochtends tot s’ avonds: DJ’s Romy Stuik & Sjoerd de Graaff, Veerle Hofkens, Joris Felix Klokkers, Koen van Tyn, Sam Joán Hartsink, Thomas Bresser, Adinda Hahn, Lars Wijnhoven en meer inspirerende talenten zijn nu elke dag te horen op 247Spice.

• We zijn partnerships aangegaan met klinkende merken zoals het Hard Rock Café Amsterdam, David Lloyd Amsterdam Health & Fitness, Universal Pictures International, SnowWorld Amsterdam en Allegiance Real Estate uit Dubai.

• We zijn hard aan het bouwen aan nieuwe specials op 247Spice en nieuwe thema kanalen in de 247streaming app. Hou o.a. het thema ‘throwback’ en ‘Thursday’ in de gaten (tipje van de sluier 😉

• Hele vette podcast en andere media concepten zijn momenteel in ontwikkeling bij 247streaming…

WAT GAAT ER STRAKS GEBEUREN?

247streaming live vanuit startup up B. Amsterdam

Van media startup naar scale-up, 247streaming voelt zich als een vis in het water in B. Amsterdam, in West vlakbij de Ring A10, waarvandaan we uitzenden vanuit de eerste verdieping van B.01. Met de investeringsronde gaan we onze studio verder uitbreiden en perfectioneren.

247streaming Sales

Onder leiding van Herman ten Cate wordt de commerciële afdeling van 247streaming verder uitgebouwd. Als sales director bij 100% NL & Radio 10 bouwde Herman aan het commerciële succes van deze media startup. Herman was verantwoordelijk voor het opzetten van One Media Sales (OMS), een nieuwe verkooporganisatie voor RadioCorp en de 538 Group. Bij OMS was Herman verantwoordelijk voor de lancering van programmatic digital audio advertising. Dit in combinatie met recente projecten in DOOH programmatic advertising maakt Herman de juiste persoon om de commerciële tak van 247streaming te laten vlammen.

247streaming groeit verder

Het muziek en media team van 247streaming wordt fors uitgebreid. Uiteraard om de leukste shows, formats, themakanalen en podcasts uit te rollen. We hebben een aantal hele gave dingen in beta staan die straks live zullen gaan. We gaan ook werken aan op maat gemaakte content voor YouTube, TikTok en Instagram.

Vanaf nu is dus het mogelijk om te investeren in 247streaming en samen met ons verder te groeien. We hopen van harte je te verwelkomen als nieuwe partner van 247streaming. The future looks so bright we gotta wear shades!

INVESTEER IN DE TOEKOMST VAN 247STREAMING

MELD JE AAN ALS INVESTEERDER VIA ONS PARTNER PLATFORM BONDEX