Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

247Spotlight: Pinkpantheress

In de dynamische wereld van de internationale muziekscene heeft een jonge artiest Victoria Beverley Walker, beter bekend als PinkPantheress, snel naam gemaakt met haar unieke geluid en stijl. Deze Britse zangeres, die in 2021 doorbrak, heeft luisteraars over de hele wereld betoverd met haar verfrissende benadering van popmuziek, die elementen van drum and bass, garage en pop combineert.
Pinkpantheress
pinkpantheress

Over de artiest: persoonlijk

Tijdens haar filmstudie aan de Universiteit van Londen begon de artiest liedjes op TikTok te plaatsen (waarvan er vele viraal gingen) en bouwde zij een aanhang op. PinkPantheress heeft nu een aantal nummers op het platform uitgebracht, waaronder “Break it Off”, “Just for Me” en “Pain” van haar debuut mixtape To Hell With It, die op 15 oktober 2021 uitkwam.

Met haar debuutsingle “Break It Off” veroorzaakte PinkPantheress een storm in de muziekindustrie. Dit nummer, dat een aanstekelijke mix van nostalgische ritmes en hedendaagse lyriek bevat, werd snel een hit op diverse platforms, waaronder TikTok. Haar opvolgende singles, zoals “Pain” en “Passion”, werden daarna snel opgepakt door de massa en in een korte tijd kreeg ze een naam.

In november 2022 bracht PinkPantheress het nummer “Boy’s a Liar” uit, dat viraal ging op TikTok en een hit werd. Kort daarna werkte PinkPantheress samen met een andere jonge virale artiest, Ice Spice, om de officiële remix van “Boy’s a Liar Pt. 2” uit te brengen. Het duurde zeker niet lang voordat de remix viraal ging en het nummer een grote hit werd.

 

 

Mijlpalen

Haar talent bleef niet onopgemerkt, met meerdere nominaties en prijzen die haar naam sierden. PinkPantheress werd uitgeroepen tot BBC Sound of 2022, een prestigieuze erkenning die de aandacht vestigt op opkomende artiesten. Bovendien ontving ze nominaties voor de BRIT Awards en de MTV Europe Music Awards, wat haar status als een opkomende ster in de muziekwereld bevestigt.

De enorme hit “Boy’s a Liar Pt. 2” stond lang op nummer 3 in de Billboard Hot 100 in de Verenigde Staten.

 

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor PinkPantheress. Terwijl zij blijft groeien en evolueren als artiest, is het duidelijk dat haar muziek en invloed nog vele jaren zullen voortduren. PinkPantheress symboliseert de innovatieve kracht van muziek en haar vermogen om verschillende generaties en culturen te verenigen. Haar reis is nog maar net begonnen en de muziekwereld wacht met spanning af wat de toekomst in petto heeft voor deze opkomende artiest. 

Contact

Na een blik in het creatieve universum van PinkPantheress, waar passie en kunst samensmelten, hopen we dat jouw nieuwsgierigheid is gewekt. Deze artiest, bekend om haar unieke stijl en inspirerende werken, belichaamt de essentie van wat het betekent om de grenzen van creativiteit te verleggen. Ben jij geïnteresseerd in meer informatie of overweeg je een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Bij 247spice staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Andere Sportlights

247spotlight ayra starr
Ayra Starr
tyla
Tyla
Peggy Gou