Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

247Spotlight: RAYE

Rachel Keen, beter bekend onder haar artiestennaam Raye, is een getalenteerde en veelzijdige Britse singer-songwriter die de muziekindustrie aan het veroveren is. Geboren op 24 oktober 1997 in Londen, Engeland, begon ze haar muzikale reis op jonge leeftijd en sindsdien is haar reis indrukwekkend. RAYE's muzikale carrière werd beïnvloed door haar passie voor zingen en songwriting en haar unieke talenten brachten haar in de schijnwerpers. 
Raye zangeres
Raye zangeres
Raye zangeres
Raye zangeres

Over de artiest: persoonlijk

Voordat ze de hitlijsten veroverde, ging Raye door een muzikale reis die begon op de BRIT School in Londen, waar ze haar muzikale talent aanscherpte. Ze schreef liedjes voor andere artiesten voordat ze haar eigen zangcarrière begon. Met hits als “Cigarette” en “You Don’t Know Me” veroverde Raye de harten van miljoenen luisteraars. Haar unieke mix van pop, R&B en elektronische vibes is verslavend. Hoewel haar vroege leven niet met marketing te maken had, is haar muzikale succes een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar de juiste toon in branding en promotiestrategieën!

De carrière van Raye

Het begon allemaal met een knal in 2014 toen ze de hitlijsten bestormde met haar debuutsingle “Hotbox.” Sindsdien heeft ze een muzikale evolutie doorgemaakt die haar stijl heeft gevormd tot een unieke mix van pop, R&B en elektronische vibes.

En wat dacht je van haar opkomst in Nederland? Ze is bezig de top 40 te veroveren met hits als ‘Bed,’ ‘Escapism,’ en ‘Prada’. Raye is misschien nog niet bij iedereen bekend in Nederland, maar dat zal zeker snel veranderen!

Raye’s samenwerking met supersterren als David Guetta, Charli XCX en Jonas Blue heeft de wereld veroverd. Haar nummers, zoals ‘You Don’t Know Me’ en ‘By Your Side,’ zijn niet te missen in de radio-ether en op de dansvloeren. Raye is een internationale muziekster in opkomst, en haar veelzijdigheid en unieke stijl zullen ons nog veel meer geweldige muziek brengen in de toekomst. 

Naast haar indrukwekkende zang- en songwritingtalent heeft Raye ook een passie voor mode. Haar opvallende outfits en stijlvolle keuzes zijn vaak onderwerp van gesprek in de entertainmentwereld en onder haar fans. Het laat zien dat ze niet alleen muzikaal talent heeft, maar ook een veelzijdige artiest is met flair voor fashion.

  

Mijlpalen

Een van Raye’s opvallende prestaties was haar bijdrage aan het nummer “Friends” met Marshmello en Anne-Marie, dat een internationale hit werd en miljoenen streams verzamelde op verschillende platforms. Ze heeft ook lovende kritieken gekregen voor haar eigen projecten, waaronder haar EP’s “SECOND” en “Euphoric Sad Songs.” 

Naast haar muzikale carrière heeft Raye zich ingezet voor het bevorderen van gendergelijkheid in de muziekindustrie en heeft ze zich uitgesproken over belangrijke kwesties zoals mental health awareness.  Dus, wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen en ook adverteren op de radio? Neem dan vandaag geheel vrijblijvend contact met op ons en wie weet hoor je jouw radiocommercial op 247Spice!

Raye zangeres

Met een indrukwekkende muzikale reis tot nu toe en een voortdurende toewijding aan de kunst is RAYE ongetwijfeld een van de meest opwindende artiesten in de muziekwereld van vandaag. Haar vermogen om emotie en kracht in haar muziek te integreren, gekoppeld aan een oprechte betrokkenheid bij sociale kwesties, maakt haar tot een artiest met zowel artistieke als sociale impact. Raye blijft de muziekindustrie en haar fans verbazen en zal waarschijnlijk nog vele jaren blijven schitteren. 

Contact

Na een blik in het creatieve universum van Raye, waar passie en kunst samensmelten, hopen we dat jouw nieuwsgierigheid is gewekt. Deze artiest, bekend om haar unieke stijl en inspirerende werken, belichaamt de essentie van wat het betekent om de grenzen van creativiteit te verleggen. Ben jij geïnteresseerd in meer informatie of overweeg je een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Bij 247spice staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Andere artiesten

Claude
Peggy Gou
ayra starr
Ayra Starr