Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

247Spotlight: Tyla

Tyla, geboren als Tyla Seethal, is een opkomende ster in de muziekwereld, dat vooral bekend staat om haar nummer "Water”, dat wereldwijd een grote hit werd. Geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, ontwikkelde ze al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Haar stijl combineert elementen van R&B, soul, en Afrobeats, waarmee ze een frisse wind in de muziekindustrie brengt. Tyla's muzikale reis begon in haar tienerjaren, waar ze haar talenten verfijnde en haar eigen geluid ontwikkelde.
Tyla
tyla
tyla
tyla artiest

Over de artiest: persoonlijk

Geboren en getogen in Johannesburg, ontdekte Tyla al op jonge leeftijd haar passie voor muziek. Ze groeide op in een omgeving waar muziek een centrale rol speelde, wat haar artistieke ontwikkeling beïnvloedde. Vanaf haar kindertijd werd ze blootgesteld aan diverse muzikale genres, wat haar latere werk zou beïnvloeden.


De carrière van Tyla

Tyla’s doorbraak kwam met de release van haar debuutsingle “Getting Late”, een samenwerking met Kooldrink. De single viel op door het aanstekelijke melodie en unieke mix van Afrobeats en R&B. Deze track vestigde haar als een opmerkelijke nieuwkomer in de scene. Na dit succesvolle debuut bleef ze indruk maken met een reeks singles en samenwerkingen die haar veelzijdigheid en muzikale talent onderstrepen.

Ze schreef geschiedenis met het nummer “Water”. Het nummer ging viraal op TikTok toen Tyla video’s postte van zichzelf terwijl ze er een dans op deed, gechoreografeerd door de Zuid-Afrikaanse dansers. Voordat ze het wist deden duizenden mensen haar na. 

 

Tyla muziek wordt gekenmerkt door haar soepele stem, boeiende teksten en de vermenging van verschillende culturele invloeden, iets wat duidelijk naar voren komt in haar nummers. Haar vermogen om verschillende genres te combineren en toch een unieke sound te behouden heeft haar lof opgeleverd zowel lokaal als internationaal.

 

 

Mijlpalen

Hoewel ze nog relatief nieuw is in de muziekscene, heeft Tyla al aanzienlijke aandacht en lof ontvangen, zowel van critici als van fans. Tyla is onder andere genomineerd voor de 2024 Grammy Award voor Best African Music Performance voor “Water”.

In 2023 verwierf Tyla nog meer internationale erkenning met haar samenwerking met Travis Scott, die op de remix van het nummer Water sprong. Haar videoclips, bekend om de creatieve en visuele flair, versterken haar status als een artiest.

tyla

Voor Tyla staat een heel mooie carrière te wachten. Haar unieke vermogen om emotie en kracht te verweven in haar nummers positioneert haar als een artiest die veel impact zal hebben op de nieuwe generatie artiesten. Tyla blijft de muziekindustrie en haar aanhangers verrassen en inspireren, en belooft nog vele jaren een stralende aanwezigheid in de muziekwereld te zijn.

Contact

Na een blik in het creatieve universum van Tyla, waar passie en kunst samensmelten, hopen we dat jouw nieuwsgierigheid is gewekt. Deze artiest, bekend om haar unieke stijl en inspirerende werken, belichaamt de essentie van wat het betekent om de grenzen van creativiteit te verleggen. Ben jij geïnteresseerd in meer informatie of overweeg je een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Bij 247spice staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden.T

Andere artiesten

Claude
Peggy Gou
ayra starr
Ayra Starr