Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Adverteren op de radio!

Jouw bedrijf in de spotlights zetten? Misschien zou je het in eerste instantie niet meteen verwachten, maar adverteren op de radio is de ideale manier om jouw bedrijf een podium te geven. Wij horen je al denken: maar het aantal radioluisteraars is toch flink afgenomen de laatste jaren? Nou, daar vergis je je dus flink in! Denk bijvoorbeeld eens aan al die mensen die tijdens de spits in de file staan. Jep, de radiozenders staan 9 van de 10 keer aan. 

Thuis aan de schoonmaak of aan het koken? Ook dan tunen de meeste mensen lekker in. We kunnen zo nog wel even doorgaan, but you get the idea. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan in onderstaande alinea’s waarom een radiocommercial echt niet mag ontbreken aan jouw marketingplan en jij moet gaan adverteren op de radio.

Neem nu contact op met 247Spice: 06 26 27 08 33

Waarom adverteren op de radio?

Adverteren op de radio is een investering die voordelig is. Buiten het feit dat het super cool is om jouw commercial op de radio voorbij te horen komen, neemt het ook andere voordelen met zich mee. Een goede naamsbekendheid opbouwen is namelijk de eerste stap op weg naar een succesvolle onderneming. Maar met al die reclamecommercials waarmee we tegenwoordig nog net niet doodgegooid worden, is het nogal lastig om op te vallen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor effectieve radiozendtijd. Door strategisch jouw boodschap uit te zenden op de juiste momenten en bij de juiste doelgroep, vergroot je de kans om op te vallen tussen alle andere radiozenders en campagnes

Gelukkig biedt adverteren op de radio, met zijn groot bereik, een effectief medium om je boodschap over te brengen! Met een professionele radio voice over geef je jouw radiocommercial de perfecte touch en kun jij dus echt het verschil maken! Jouw advertentie weg swipen of skippen? Daag, dat kan met radiocommercials niet. Je vergroot dus niet alleen de kans dat luisteraars jouw volledige radiocommercials te horen krijgen op de radiozender, maar zorgt er ook nog eens voor dat de boodschap beter blijft hangen. Pretty amazing, right? 

Radio adverteren op 247Spice

Al jaren zijn de meest spicy hits op 90.1 FM te horen. Van echte bangers uit de Top 40 tot de laatste hits op het gebied van Pop, Urban en Reggaeton. Gooi daar nog even een R&B vibe doorheen en de perfecte mix is compleet! Het is dan ook niet voor niets dat 247Spice uitgeroepen is tot Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits en Muziek. Met een technisch bereik van maar liefst 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam weet jij 100 procent zeker dat jouw commercials jouw doelgroep bereikt wanneer je ervoor kiest om te adverteren op de radio.  Kortom is 247Spice een goede partij om bij te radio adverteren in Amsterdam en is een van de toonaangevende regionale zender in de regio!

 

Een radio reclame voor elk budget!

Ik hoor je al denken; wat kost radio reclame? Veel ondernemers denken dat een radiocampagne alleen met een enorm budget te verwezenlijken zijn. Maar niets is minder waar! Wist je dat de radio reclame kosten in de meeste gevallen vele malen goedkoper – en effectiever! – zijn dan advertenties in een huis-aan-huis-blad? Adverteren op de radio is een investering die zichzelf terugverdient. Bovendien is adverteren op de radio ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. In tegenstelling tot de stapels papier die zonder pardon in de prullenbak belanden, maakt radioreclame gebruik van een effectief medium dat de boodschap direct bij de luisteraar brengt. 

Dus, ben jij nu hartstikke benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Heb je nog vragen of wil je gewoon graag de mogelijkheden bespreken? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op en zet jouw bedrijf nu in de spotlights. Je radiocampagne kan binnen 24 uur on-air bij 247Spice.

Premium Hot 'n Spicy

52 weken je commercial op 247Spice
12000 Per jaar, excl. btw
  • 5500 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief 6 BizBooster Infomercials*

Spicy Power

52 weken je commercial op 247Spice
7500 Per jaar, excl. btw
  • 3000 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief 2 BizBooster Infomercials*
Populair

Spicy Business

52 weken je commercial op 247Spice
5000 Per jaar, excl. btw
  • 1000 spots
  • 5 dagen in de week