Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Adverteren op de radio!

Jouw bedrijf in de spotlights zetten? Misschien zou je het in eerste instantie niet meteen verwachten, maar adverteren op de radio is de ideale manier om jouw bedrijf een podium te geven. Wij horen je al denken: maar het aantal radioluisteraars is toch flink afgenomen de laatste jaren? Nou, daar vergis je je dus flink in! Denk bijvoorbeeld eens aan al die mensen die tijdens de spits in de file staan. Jep, de radio staat 9 van de 10 keer aan. 

Thuis aan de schoonmaak of aan het koken? Ook dan tunen de meeste mensen lekker in. We kunnen zo nog wel even doorgaan, but you get the idea. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan in onderstaande alinea’s waarom een radiocommercial echt niet mag ontbreken aan jouw marketingplan.

Neem nu contact op met 247Spice: 06 16 12 84 19

Waarom adverteren op de radio?

Buiten het feit dat het super cool is om jouw commercial op de radio voorbij te horen komen, neemt het ook andere voordelen met zich mee. Een goede naamsbekendheid opbouwen is namelijk de eerste stap op weg naar een succesvolle onderneming. Maar met al die reclame-uitingen waarmee we tegenwoordig nog net niet doodgegooid worden, is het nogal lastig om op te vallen.

Met een effectieve radiocommercial kun jij dus echt het verschil maken! Jouw advertentie weg swipen of skippen? Daag, dat kan met een radiocommercial niet. Je vergroot dus niet alleen de kans dat luisteraars jouw volledige commercial te horen krijgen, maar zorgt er ook nog eens voor dat de boodschap beter blijft hangen. Pretty amazing, right?

 

Adverteren op 247Spice

Sinds 2020 zijn de meest spicy hits op 90.1 FM te horen. Van echte bangers uit de Top 40 tot de laatste hits op het gebied van Pop, Urban en Reggaeton. Gooi daar nog even een R&B vibe doorheen en de perfecte mix is compleet! Het is dan ook niet voor niets dat 247Spice uitgeroepen is tot Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits. Met een technisch bereik van maar liefst 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam weet jij 100 procent zeker dat je jouw doelgroep bereikt. Daarom is 247Spice een goede partij om bij te radio adverteren in Amsterdam!

 

Een radiocommercial voor elk budget!

Veel ondernemers denken dat radiocommercials alleen met een enorm budget te verwezenlijken zijn. Maar niets is minder waar! Wist je dat adverteren op de radio in de meeste gevallen vele malen goedkoper – en effectiever! – is dan een advertentie in een huis-aan-huis-blad? Bovendien is adverteren op de radio ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. Al dat papier dat zonder pardon toch in de prullenbak wordt gegooid. Hartstikke zonde.

Dus, ben jij nu hartstikke benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Heb je nog vragen of wil je gewoon graag de mogelijkheden bespreken? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op en wie weet horen we jouw commercial over een paar weken al voorbij komen!

Kwartaalpakket

13 weken je commercial op 247Spice
209 Per week
  • 20 seconden max, 6 keer per dag
  • Werkdagen
  • Regio groot Amsterdam

Jaarpakket

52 weken je commercial op 247Spice
179 Per week
  • 20 seconden max, 6 keer per dag
  • Alle dagen
  • Regio groot Amsterdam
Populair

Actiepakket

2 weken je commercial op 247Spice
499 Twee weken
  • 20 seconden max, 6 keer per dag
  • Alle dagen
  • Regio groot Amsterdam