Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Romy Stuik

Dat beautyqueens meer kunnen doen dan alleen, eh mooi zijn, bewijst Romy Stuik wel! Romy heeft al 10 keer internationale beautyqueen contests gewonnnen en studeert nu neurobiologie, is activist voor Bont voor Dieren en doet samen met Sjoerd de ochtendshow op 247Spice.

Sjoerd de Graaff

Sjoerd is met zijn 22 jaar de jongste uit het team met slaapproblemen, maar weet toch altijd vroeg genoeg op te staan om jou elke ochtend om 07:00 wakker te maken met Romy.

Naast het ochtendprogramma met Romy doet Sjoerd, samen met Thomas, een hoop met de draadjes en knopjes bij 247Spice en leidt hij samen met Koen de programmering van 247Spice.

Veerle Hofkens

Veerle is een rasechte Brabander, maar werd verliefd op de vibes van Amsterdam. In het weekend kan je haar vinden op alle latina feestjes en als ze een dag met iemand mag ruilen: doe dan maar Beyoncé! 

 

Joris Felix Klokkers

Joris Felix – Papi – Klokkers is de enige die tijdens de fotoshoot durfde te bijten in de peper. Joris bewijst hiermee dat hij het levende DNA is van 247Spice.

Vanuit Vinkeveen komt Joris altijd met de autoradio ‘op standje burenruzie’ het parkeerdek van 247Spice opgereden. 

Adinda Hahn

Adinda is energiek, praat te veel én te snel (al is dat gelukkig voor de radio vaak niet zo’n probleem) en is als blij ei eigenlijk altijd vrolijk. Je kan haar wakker maken voor een potje karaoke of Mariokart, een Disney film, een Indonesische rijsttafel (staying true to her roots) of natuurlijk een radio/podcast sessie met niemand minder dan Koen van Tijn himself! En dat zegt wat, want wakker worden is elke dag weer een uitdaging voor deze nachtuil.

Thomas Bresser

Thomas is met zijn 20 jaar de jongste 247Spice-DJ. Afkomstig uit een boerendorp en in Amsterdam totaal verliefd geworden op de stad, Ajax en de muziek van 247Spice.

Naast dat je Thomas elke werkdag van 10:00 – 12:00 hoort op 247Spice, doet hij met Sjoerd een hoop aan de techniek achter 247Spice. 

Koen van Tijn

Koen heeft z’n sporen verdiend bij stations als Radio 538, Radio Decibel, SLAM! en Wild FM. Samen met Sjoerd is hij actief ‘achter de schermen’ van 247Spice. Koen heeft in het verleden met veel plezier ochtendshows gepresenteerd met o.a. Dyantha Brooks (nu SBS6 Shownieuws) en is nu iedere middag te horen met de 247Spice middagshow!

Sam Joán Hartsink

Sam doet een ding heel graag en dat is praten. En dat komt goed uit bij 247Spice! Deze levensgenieter is opgegroeid met muziek als tweede taal en stond op 2 jarige leeftijd al met een microfoon nummers van Whitney Houston te zingen (lees: blèren). Naast haar liefde voor muziek is ze eigenlijk gewoon een kleine hippie die graag de natuur in trekt.

Ferry de Graaf

Ferry is een van de aankomende DJ’s op 247Spice. Ferry is 45, maar heeft de looks van zijn 28e behouden. 

Je kunt Ferry kennen van RTL 4 programma’s Altijd Jong, LifestyleXperience, Durf Te Vragen, Wist Je Dat? en nog veel meer. Naast TV heeft hij een enorm radiohart. Daar ga je snel meer van horen op 90.1FM.