Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu
adverteren op de radio in amsterdam
Algemeen

Adverteren op de radio in Amsterdam

Adverteren op de radio in Amsterdam? Met een technisch bereik van 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam is 247Spice hét platform waarop je jouw product of dienst een flinke boost kan geven. Lees hier hoe adverteren op de radio jou kan helpen!

Read More »
Algemeen

247Spice viert 2-jarig bestaan met nieuwe line-up en een exclusief party event

Precies 2 jaar lang is Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits nu te beluisteren op 90.1 FM en natuurlijk via de 247streaming app. Vanaf nu een nieuwe frisse line-up op 247Spice. Bovendien maak je bij Spice de komende weken kans op een exclusief event: DJ Michael Mendoza vanaf het dak van een jumbo jet!!✈️🙀🎶 Een corona proof party die je vanuit je hotelkamer in het Corendon hotel in Badhoevedorp live kan meemaken…

Read More »
Algemeen

Pride op 247Spice: Lady Galore!

Pride op 247Spice!🌈 Sander den Baas beter bekend als Lady Galore een van de meest gewaardeerde dragqueens van Nederland bij Romy & Sjoerd vrijdagochtend tussen 8 & 9. Met extra veel Pride Tunes🎶 en alles over Sander’s ups & downs en hoe Lady Galore zijn leven redde…

Read More »
Algemeen

LePrince te gast bij Adinda & Koen

De Amsterdamse reggaetronic artiest LePrince is te gast bij Adinda & Koen live op 247Spice tussen 16:00-19:00! Vanaf 17:00 schuift LePrince aan om met Adinda & Koen het weekend in te luiden op Spice met z’n nieuwe single “Ocean Girl’ LIVE on the AIR! Dus heel veel fijne weekendvibes…

Read More »
Algemeen

Mabel’s Vibe: 247Spice!

Het is tijd ‘To Let Them Know’ alles over Mabel, een van de meest gedraaide artiesten op 247Spice.
Mabel is de popsensatie die de hitlijsten domineert dankzij een aantal knallers van hits op de leeftijd van slechts 25 jaar! Naast ‘Don’t Call Me Up’ heb je zeker haar nummers ‘God is a Dancer’, ‘Mad Love’ en ‘Finders Keepers’ op 247Spice gehoord.

Wat is de echte naam van Mabel? Mabel gebruikt haar artiestennaam, wat gewoon haar voornaam is, maar haar volledige naam is Mabel McVey.

Hoe oud is Mabel…

Read More »
Algemeen

Bilal Wahib: ‘Ik heb het zelf verpest’

Bilal Wahib heeft vrijdag in ‘Op1’ voor het eerst over gesproken over de video die in maart van hem opdook. De acteur en rapper raakte destijds in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Een mislukte grap, zo zei hij aan tafel.

Bilal begon met het gesprek door te vertellen hoe het nu met het slachtoffer gaat. De acteur heeft hem zelf niet gezien, alleen zijn ouders, maar volgens Bilal ‘gaat het’. “We zijn tot een regeling gekomen. Mijn advocaat was erbij. Dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen. Zijn ouders zeggen dat hun zoon er nog wel last van heeft. Maar ik wil tegen alle jongens zeggen die iets tegen hem zeggen, dat het mijn schuld is. Als hij met mij wil praten, kan dat altijd. Bro, ik hou van jou. Sorry voor wat ik heb gedaan.’

Read More »
Algemeen

Britney Spears verontschuldigt zich bij fans ‘voor het doen alsof ze oké is’ na schokkende beweringen.

Hoewel het al langer niet goed ging met Britney Spears, heeft de ze op social media nooit iets laten weten. Nu erkent ze op Instagram voor het eerst dat ze al die tijd positiever heeft gedaan dan ze er voor stond, maar ze zegt er ook bij dat het haar hielp sterk te blijven.

Meestal plaatst de zangeres foto’s en video’s van zichzelf waarin ze op geen enkele manier reageert op de bezorgde berichten van fans. Na de zitting van 23 juni, waarbij ze de rechter vroeg het curatorschap van haar vader te beëindigen, zegt ze nu eerlijk te willen zijn.

Read More »