Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu
Algemeen

Gran Turismo nu in de bios🏎️🎥Win kaarten bij 247Spice!🌶️🍿

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien). Met o.a. Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Djimon Hounsou en Gerri Halliwell!

Win bij 247Spice kaartjes voor deze ultieme race film!

Read More »
Algemeen

LA GRANDE FISSA met DJ St. Paul, Spinvis, Ajuma, Phillipi in het Concertgebouw!

We zijn trots om het Koninklijk Concertgebouw welkom te heten bij 247Spice Amsterdam 90.1 FM. We zijn best wel vereerd met deze classy, of beter gezegd klassieke nieuwe partner op Spice!

Wat lang nog niet iederen weet is dat Het Concertgebouw niet alleen de plek is voor de mooiste klassieke muziek, maar ook vaak events heeft met andere muziekstijlen.

Read More »
Algemeen

Win bij Spice🌶️🎉 bioscoopkaartjes voor de spicy komedie No Hard Feelings met in de hoofdrol Jennifer Lawrence!!!🤩🎬

Win bij Spice🌶️🎉 bioscoopkaartjes voor de spicy komedie No Hard Feelings met in de hoofdrol Jennifer Lawrence!!!🤩🎬 Aangezien No Hard Feelings vol zit met ongemakkelijke momenten, maak jij kans op de bioscoopkaartjes door ons een heel erg ongemakkelijk gênant moment dat je zelf hebt meegemaakt te appen naar 06-26270833 of via 247spice.com/app📲

Read More »
adverteren op de radio in amsterdam
Algemeen

Adverteren op de radio in Amsterdam

Adverteren op de radio in Amsterdam? Met een technisch bereik van 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam is 247Spice hét platform waarop je jouw product of dienst een flinke boost kan geven. Lees hier hoe adverteren op de radio jou kan helpen!

Read More »
Algemeen

247Spice viert 2-jarig bestaan met nieuwe line-up en een exclusief party event

Precies 2 jaar lang is Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits nu te beluisteren op 90.1 FM en natuurlijk via de 247streaming app. Vanaf nu een nieuwe frisse line-up op 247Spice. Bovendien maak je bij Spice de komende weken kans op een exclusief event: DJ Michael Mendoza vanaf het dak van een jumbo jet!!✈️🙀🎶 Een corona proof party die je vanuit je hotelkamer in het Corendon hotel in Badhoevedorp live kan meemaken…

Read More »