Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Radiocommercial laten maken in Amsterdam!

In de badkamer, onder de douche of gewoon op je kamer. Luisteren naar de radio kan overal. En stiekem blijft het toch veel leuker dan alle muziek streamingdiensten.🤫Uit de AudioMonitor blijkt dat, ondanks de populariteit van diensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music, Nederlanders gemiddeld 144,7 minuten per dag naar live radio luisteren, waarmee live radio het grootste aandeel heeft van de audiomarkt. Live radio beluistering heeft een groter marktaandeel dan dan de streamers, podcasters en YouTube (voor muziek). Als dit niet genoeg reden is om te kiezen om een radiocommercial te laten maken in Amsterdam, dan weten wij het ook niet meer😝 Wat is nou een effectievere manier om je onderneming te promoten, dan tijdens het luisteren naar je favoriete bangers op het radiostation met de meest spicy hits? 247Spice is niet voor niks uitgeroepen tot Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits🥇. 

Neem nu contact op met 247Spice: 06 26 27 08 33

Radiocommercial laten maken in Amsterdam!

Waarom radiocommercial laten maken in Amsterdam?

Wil jij jouw doelgroep uit Amsterdam bereiken? Dan ben je bij 247Spice aan het juiste adres! Een radiocommercial laten maken in Amsterdam heeft super veel voordelen, het is namelijk de perfecte manier om meer naamsbekendheid te genereren. Waarom? Nou, omdat radiocommercials een enorm publiek bereiken. Er wordt namelijk op verschillende momenten naar de radio geluisterd tijdens het sporten, tijdens het rijden, tijdens het werken, tijdens het schoonmaken – noem maar op! Een radiocommercial laten maken in Amsterdam vergroot de kans dat jouw doelgroep jouw bedrijf onthoud. En laten we eerlijk zijn: radiocommercials zijn ook gewoon super leuk om naar te luisteren!🤪 Het is de ideale manier om jouw bedrijf op een leuke en originele manier te introduceren. Wat wil je nog meer? Laat jouw radiocommercial maken op het leukste radiostation uit Amsterdam en breng jouw naamsbekendheid naar een hoger niveau!

Radiocommercials op 247Spice

Wist je dat Amsterdam dé muziekstad van Nederland is🎗️? Als echte muziekfanaat kan je dan ook niet zonder een radiostation in Amsterdam met de beste hits uit Nederland. Dus waar wacht je dan dan nog op? Zet 247Spice op en vibe op de leukste tunes💃 Op 90.1 FM draaien wij dagelijks de leukste bangers van Reggaeton tot de nieuwste hits van Miley Cyrus, natuurlijk ook afgewisseld met de beste throwback tunes. Stiekem zingen we namelijk allemaal nog steeds mee met ‘Baby’ van Justin Bieber… don’t worry your secret is safe with us🤭

Met ons bereik van 1,2 miljoen luisteraars in Amsterdam weten wij zeker dat jouw doelgroep niet om jouw radiocommercial heen kan. Een radiocommercial laten maken bij 247Spice is dé manier op jouw bedrijf in de spotlights te zetten🌟!

Wat is het budget voor een radiocommercial🤑?

Veel ondernemers hebben het idee dat het laten maken van een radiocommercial onbetaalbaar is, hier klopt echter helemaal niks van. Een radiocommercial laten maken in Amsterdam is véél goedkoper en effectiever dan een huis-aan-huis-blad én je verspilt geen papier dat uiteindelijk toch in dat prullenbak belandt. En het beste van alles? Je hebt alle kosten zelf in de hand én je bent er zeker van dat jouw doelgroep jouw commercial hoort.😁 Geen advertenties die overgeslagen worden, maar een leuke en pakkende commercial die blijft hangen bij de luisteraar.

Benieuwd? Neem vandaag nog contact met ons op en kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen. En wie weet hoor je jouw radiocommercial tussen de leukste bangers door langskomen.😉

Premium Hot 'n Spicy

52 weken je commercial op 247Spice
1000 Per maand, excl. btw
  • 5500 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief non-spot & 6 mini-podcasts*

Spicy Power

52 weken je commercial op 247Spice
585 Per maand, excl. btw
  • 3000 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief 2 mini-podcasts*
Populair

Spicy Business

52 weken je commercial op 247Spice
399 Per maand, excl. btw
  • 1000 spots
  • 5 dagen in de week
  • 6 of 12 maanden*