Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Radiocommercial laten maken!

‘’Mediamarkt, Ik ben toch niet gek’’, ‘’Kruidvat, Steeds verrassend altijd voordelig’’ en ‘’Voor iedereen. Voor jou. NPO’’, deze reclameslogans krijg je vast niet uit je hoofd. Al deze slogans hoor je overal langskomen op de radio. Want ja, ondanks alle muziek streamingdiensten blijft het luisteren naar de radio toch het leukst. Dagelijks wordt er door miljoenen mensen naar de radio geluisterd. Dus als jij dacht dat luisteren naar de radio niet meer populair is, je hebt het goed mis 😉.

Uit volle borst je favoriete nummers meezingen in de auto op de radio. Of lekker rustig tijdens je frisse ochtendwandeling. We kennen het allemaal. Een radiocommercial laten maken is dé manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te leggen. Zó kan jij ervoor zorgen dat ook jouw slogan, maar niet uit mensen hun hoofd komt. 

Neem nu contact op met 247Spice: 06 26 27 08 33

Waarom een radiocommercial laten maken?

Overal hoor je de radio; thuis, op werk, in de auto, én toch kunnen we er geen genoeg van krijgen. Een radiocommercial laten maken voor jouw bedrijf heeft super veel voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk het creëren van naamsbekendheid. De radio heeft een super groot bereik, dit betekent enorm veel mensen die over jouw bedrijf te horen krijgen. Wij horen je al denken: maar op een gegeven moment wordt dit toch irritant? Nou, daar heb je het mis! Uit onderzoek is gebleken dat radiocommercials door luisteraars als het minst “hinderlijk” worden gezien. Dus lekker je bedrijf laten promoten op de radio 😝.

De kracht van radiocommercials wordt nogal onderschat. Doe hier dus je voordeel mee en laat jouw radiocommercial maken. Het is namelijk bewezen dat radiocommercials zeer effectief zijn, onder andere omdat je luisteraars niet om jouw commercial heen kunnen. Ze kunnen je radiocommercial niet skippen of wegswipen, ze moeten jouw commercial wel afluisteren 😁. Nou, beter kan toch niet?

Radiocommercial laten maken op 247Spice

Houd je van Top 40 hits, Pop, Urban, Reggaeton, R&B? Al jouw favoriete nummers zijn te horen op 90.1 FM. Op 247Spice hoor je niet alleen de nieuwste bangers, maar ook de heerlijkste throwback tunes die ons een nostalgisch gevoel geven! 247Spice is hét radiostation waar je zou willen dat jouw radiocommercial afspeelt 🔥. Je wordt natuurlijk niet zomaar uitgeroepen tot Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits🥇. Met het grote bereik van 1,2 miljoen luisteraars weet jij zeker dat jouw doelgroep jouw radiocommercial te horen krijgt.

Hoeveel kost een radiocommercial?

Een grote fabel die veel ondernemers hebben, is dat het laten maken van radiocommercials heel veel geld kost. Dit is allesbehalve waar! Radiocommercials zijn véél goedkoper en effectiever dan fysieke dagbladen. De kosten van jouw radiocommercial heb je helemaal zelf in de hand. Hiernaast weet je bij jouw radiocommercial zeker dat de luisteraars jouw commercials gehoord hebben en niet skippen. In een dagblad bladert de lezer namelijk zo langs jouw advertentie, waar je al je centjes in gestopt hebt.

Dus, wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen en ook adverteren op de radio? Neem dan vandaag geheel vrijblijvend contact met op ons en wie weet hoor je jouw radiocommercial op 247Spice!

Premium Hot 'n Spicy

52 weken je commercial op 247Spice
1000 Per maand, excl. btw
  • 5500 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief non-spot & 6 mini-podcasts*

Spicy Power

52 weken je commercial op 247Spice
585 Per maand, excl. btw
  • 3000 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief 2 mini-podcasts*
Populair

Spicy Business

52 weken je commercial op 247Spice
399 Per maand, excl. btw
  • 1000 spots
  • 5 dagen in de week
  • 6 of 12 maanden*