Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

247Spice DJ’s

Mounira Mansour

‘Mounira in de Middag’ klinkt lekker hé? Alsof het al jaren bestaat! Toch is dit echt een nieuwe radioshow die Mounira Mansour binnenkort gaat presenteren van maandag t/m vrijdag op 247Spice.
Mounira ken je mogelijk wel als actrice in SpangaS, Onderweg Naar Morgen, Flikken Maastricht, Van God Los en tegenwoordig o.a. als presentatrice van ‘Life Is Beautiful’ op RTL4 en… binnenkort dus als DJ op 247Spice!


Romy Stuik

Dat beautyqueens meer kunnen doen dan alleen, eh mooi zijn, bewijst Romy Stuik wel! Romy heeft al 10 keer internationale beautyqueen contests gewonnnen en studeert nu neurobiologie (!), is activist voor Bont voor Dieren en is een van de ochtendshow-DJ’s op 247Spice, samen met Sjoerd de Graaff.


Sjoerd de Graaff

Sjoerd is een radiodier in hart en nieren en ook nog eens een audio- en computernerd. Precies wat 247Spice nodig heeft! Sjoerd is samen met Koen van Tyn verantwoordelijk voor 247Spice ‘achter de schermen’ en is de ene helft van de 247Spice ochtendshow met Romy Stuik.


Koen van Tyn

Koen heeft z’n sporen verdiend bij stations als Radio 538, Radio Decibel, Slam! en Wild FM. Samen met Sjoerd de Graaff is hij actief ‘achter de schermen’ van 247Spice maar als DJ binnenkort dus ook zichtbaar, of beter gezegd hoorbaar! Koen heeft in het verleden met veel plezier ochtendshows gepresenteerd met o.a. Dyantha Brooks (nu SBS6 Shownieuws) en is iedere vrijdagmiddag te horen met de 247Spice middagshow!


Meer talent…?

Op dit moment zijn we bij 247Spice nog meer spicy programmaconcepten aan het bedenken. En er zullen binnenkort nog meer DJ namen bekend gemaakt worden die op de zender te horen zullen zijn. Vind jij dat je bij Spice thuis hoort? We zijn nog op zoek naar talent, dus kom maar door met je demo! talent@247spice.nl