Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

247Spice DJ’s

Mounira Mansour

‘Mounira in de Middag’ klinkt lekker hé? Alsof het al jaren bestaat! Toch is dit echt een nieuwe radioshow die Mounira Mansour binnenkort gaat presenteren van maandag t/m vrijdag op 247Spice.
Mounira ken je mogelijk wel als actrice in SpangaS, Onderweg Naar Morgen, Flikken Maastricht, Van God Los en tegenwoordig o.a. als presentatrice van ‘Life Is Beautiful’ op RTL4 en… binnenkort dus als DJ op 247Spice!


Romy Stuik

Dat beautyqueens meer kunnen doen dan alleen, eh mooi zijn, bewijst Romy Stuik wel! Romy heeft al 10 keer internationale beautyqueen contests gewonnnen en studeert nu neurobiologie (!), is activist voor Bont voor Dieren en draait warm als een van de ochtendshow DJ’s op 247Spice. Ze zal binnenkort elke ochtend te horen zijn met afwisselend Sjoerd de Graaff en Koen van Tyn als mede-presentator.


Sjoerd de Graaff

Sjoerd is een radiodier in hart en nieren, en ook nog eens een audio- en computernerd. Precies wat 247Spice nodig heeft! Sjoerd is samen met Koen van Tyn verantwoordelijk voor een groot deel van 247Spice ‘achter de schermen’, maar treed binnenkort ook op de voorgrond als DJ met zijn eigen solo programma’s en als duo samen met Romy Stuik in de 247Spice ochtendshow.


Koen van Tyn

Koen heeft z’n sporen verdiend bij stations als Radio 538, Radio Decibel, Slam! en Wild FM. Samen met Sjoerd de Graaff is hij actief ‘achter de schermen’ van 247Spice maar als DJ binnenkort dus ook zichtbaar, of beter gezegd hoorbaar! Koen heeft in het verleden met veel plezier ochtendshows gepresenteerd met o.a. Dyantha Brooks (nu SBS6 Shownieuws) en hij heeft ontzettend veel zin om afwisselend met Sjoerd Amsterdam wakker te maken met Romy Stuik aan z’n zijde!


Meer talent…?

Op dit moment zijn we bij 247Spice nog meer spicy programmaconcepten aan het bedenken. En er zullen binnenkort nog meer DJ namen bekend gemaakt worden die op de zender te horen zullen zijn. Vind jij dat je bij Spice thuis hoort? We zijn nog op zoek naar talent, dus kom maar door met je demo! talent@247spice.nl