Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

De 247Spice Playlist

De 247Spice Playlist met natuurlijk de beste trending hits:

Die heerlijke lentehit van Kali Uchis ‘telepatía’ die ons doet verlangen naar een zomer vol vrijheid het meest gedraaid op 247Spice samen met de nu al evergreen van Justin Bieber en z’n matties ‘Peaches’. Ook P!nk en haar dochtertje en nog een absolute op naar de zomer reggaeton knaller ‘Te Quiero Baby’ van nieuwe ster Chesca samen met good ol’ Pitbull en Frankie Valli. De nieuwste hit van Doja Cat en SZA mag ook niet ontbreken… Verder hot & trending; Lil Nas X’ ‘Montero’, de nieuwe Taylor Swift, de nieuwe Olivia Rodrigo, en die niet uit het hoofd te krijgen ‘Faded Love’ van Leony en Daya die je nog kent van The Chainsmokers is terug met ‘Bad Girl’… en uiteraard veel meer lekkers op Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits! Je vindt het allemaal in de heetste playlist van Nederland, de meest gedraaide hits van 247Spice: