Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Radiospot laten maken in Amsterdam

Heb je een nieuwe startup in Amsterdam die je wilt promoten of kan je onderneming wel wat publiciteit gebruiken? Overweeg dan om een radiospot te laten maken in Amsterdam. Adverteren op de radio in Amsterdam kan een positief effect hebben op de naamsbekendheid van je bedrijf. Door gebruik te maken van radio als een alternatief communicatiekanaal, kun je een ander soort publiek bereiken dan wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van adverteren via social media. Luisteraars zoeken 247Spice speciaal op voor de lekkere beats waardoor hun oren al gespitst zijn op de speakers wanneer jouw radiospot voorbij komt. Zeker met een technisch bereik van 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam is het zeer de moeite waard te overwegen om je onderneming te promoten via een radiospot op 247Spice. 

Neem nu contact op met 247Spice: 06 26 27 08 33

Radiospot laten maken in Amsterdam

Radio is hot

Voor wie dacht dat radio outdated was, die heeft het mis. Radio is nog steeds van deze tijd en biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere communicatiekanalen. Zo nemen mensen je bericht makkelijk op terwijl ze iets anders aan het doen zijn, zoals autorijden of werken achter de computer. Op deze manier hoeft de luisteraar niet veel moeite te doen om tot de boodschap van je bericht te komen. In vergelijking met bijvoorbeeld een social media post, waar je makkelijk aan voorbij swiped of een publicatie helemaal achterin de plaatselijke krant, doe je tijdens de radiospot niet zo snel je oren dicht. Het laten maken van een radiospot in Amsterdam is daarom zeker het overwegen waard. Zeker als je bedenkt hoeveel Amsterdammers er dagelijks in de file staan en hun tijd doorkomen met lekkere hits van 247Spice.

Een goede radiospot

Als je een spot op de radio wilt laten maken, let er dan op dat deze kort en krachtig is. Denk bijvoorbeeld aan de slogan van Kruidvat: “Steeds verrassend, altijd voordelig”. Een simpele spot werkt vaak beter dan een lang en gedetailleerd bericht met veel informatie. Natuurlijk wil je met een radiospot de aandacht van zoveel mogelijk luisteraars trekken en interesse wekken in jouw product of dienst. Houd je boodschap daarom kort en vertel per spot één boodschap. Zo zorg je ervoor dat het overzichtelijk blijft en heb je een grotere kans dat jouw boodschap blijft hangen bij de luisteraars. Houd er rekening mee dat luisteraars op een dag meerdere radiospots te horen krijgen, waardoor je goed moet bedenken hoe je boodschap het beste blijft hangen. Bovendien zijn kortere spots meestal goedkoper waardoor je gebruik kunt maken van de kracht van herhaling en je bericht meerdere keren per dag kunt laten uitzenden. Ontdek of jouw doelgroep naar 247Spice luistert en promoot via een radiospot jouw bedrijf in Amsterdam.

Premium Hot 'n Spicy

52 weken je commercial op 247Spice
1000 Per maand, excl. btw
  • 5500 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief non-spot & 6 mini-podcasts*

Spicy Power

52 weken je commercial op 247Spice
585 Per maand, excl. btw
  • 3000 spots
  • 7 dagen in de week
  • Inclusief 2 mini-podcasts*
Populair

Spicy Business

52 weken je commercial op 247Spice
399 Per maand, excl. btw
  • 1000 spots
  • 5 dagen in de week
  • 6 of 12 maanden*