Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

‘Excuse Me, I Love You’ van Ariana Grande gaat live op Netflix

De Netflix-documentaire van Ariana Grande verschijnt precies een jaar nadat ze de ‘Sweetener’-wereldtournee heeft afgesloten en is een ‘liefdesbrief’ aan al haar fans.

De ‘Positions’-zanger, die eerder deze maand de trailer dropte, zei: “Ik zie dit als een liefdesbrief aan jullie allemaal, ter ere van alles wat we de afgelopen jaren hebben gedeeld. Hoewel mijn hart uitkijkt naar een verandering van tempo, wilde ik nogmaals uitdrukken hoe eeuwig dankbaar ik ben. Ik heb zoveel geleerd, gezien en gevoeld. Het was een eer om zoveel van dit leven met jullie te delen. “

Maar waarom heet de documentaire ‘Excuse Me, I Love You’? De titel van de Netflix-documentaire van Ariana Grande is ontleend aan het nummer ‘R.E.M’.

Het nummer staat op haar album ‘Sweetener’ uit 2018 en is een van de favorieten tijdens haar liveshows.

“’Excuse me, um, I love you’ / I know that’s not the way to start a conversation, trouble / I watch them other girls when they come and bug you / But I felt like I knew you, so I just wanted to hug you / Plus you don’t know your way around / You can stop your playing now / All your worries, lay ’em down, shh, don’t say it loud / Is this real, baby?”

Voeg de Ariana docu snel toe aan je Netflix lijst!