Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Harry Styles pronkt met z’n dansvaardigheden in de video ‘Treat People With Kindness’

Harry Styles heeft zojuist de muziekvideo uitgebracht voor zijn nummer ‘Treat People with Kindness’.

2021 begint goed met de onthulling van de singer-songwriter’s dromerige, zwart-witafbeelding voor de Fine Line-track, met in de hoofdrol Fleabag-actrice-bedenker Phoebe-Waller Bridge. Het grillige, filmische beeld ziet Styles de rol spelen van de dansende, keurige loverboy op het podium terwijl Bridge vanaf haar tafel in de zaal staart. Niet lang voordat Bridge ten tonele verschijnt, charmeert Styles haar met een serenade voordat ze op het podium stapt om de hele nacht met hem te dansen.

“Giving second chances/ I don’t need all the answers/ Feeling good in my skin/ I just keep on dancing’” croont de 25-jarige in de feelgood tune “Maybe, we can/ Find a place to feel good/ And we can treat people with kindness/ Find a place to feel good.”

‘Treat People With Kindness’ is vernoemd naar het gelijknamige mantra van Styles, waarover hij eerder sprak tijdens het promoten van zijn tweede album.

“Ik had het idee om er een nummer bij te schrijven en het werd een eerbetoon, het is gewoon heel leuk”, vertelde Styles destijds aan Music Week en legde uit dat de plaat losjes is geïnspireerd op de woorden van David Bowie. “Ik had deze clip van David Bowie gezien die zegt dat je meestal je beste werk doet als je het gevoel hebt dat je de bodem niet helemaal kunt aanraken..”

“Kleine veranderingen maken uiteindelijk een groot verschil”, legt hij uit. “Het gaat erom dat je veel aardiger voor elkaar bent in plaats van:‘ Doe dit niet of doe dat niet, niet dit ja dat. ’Het zegt alleen maar:‘ Behandel mensen vriendelijk, ’aldus Styles.