Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

OMG OMG!! Ariana Grande is GETROUWD!!

Ariana Grande en vriend – nu echtgenoot – Dalton Gomez zijn dit weekend in het geheim getrouwd.

De ‘Thank U, Next’ hitmaker Ariana en haar vriend Dalton, een makelaar traden zes maanden nadat hij haar een aanzoek had gedaan in LA in het huwelijksbootje. TMZ meldde dat het paar trouwde in het huis van Ariana in Montecito met minder dan 20 gasten, waaronder familieleden van beide kanten.

Het gerucht ging al maanden dat ze een intieme ceremonie aan het plannen waren, en het lijkt alsof dat precies is wat er is gebeurd. TMZ voegt eraan toe dat er “geen echte ceremonie” was en dat ze hun geloften op een “informele manier alleen voor hen” aflegden.

Ariana en Dalton verloofden zich vlak voor Kerstmis, na bijna een jaar samen. Het paar werd snel serieus na een ontmoeting via vrienden, toen Dalton bij Ari introk aan het begin van de wereldwijde corona-pandemie.

De 27-jarige nam een ​​paar maanden vrij om wat downtime door te brengen met haar nieuwe beau, voordat ze een studio in haar huis opzette om het nu iconische ‘Positions’-album te maken.

De tracklijst van ‘Positions’ was duidelijk geïnspireerd door hun relatie, ze schreef nummers als ‘pov’ en ‘Just Like Magic’. In mei van 2020 bevestigde Ariana de relatie in de videoclip van het nummer Stuck with U.