Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Bilal Wahib: ‘Ik heb het zelf verpest’

Foto: Vera de Kok

Bilal Wahib heeft vrijdag in ‘Op1’ voor het eerst over gesproken over de video die in maart van hem opdook. De acteur en rapper raakte destijds in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Een mislukte grap, zo zei hij aan tafel.

Bilal begon met het gesprek door te vertellen hoe het nu met het slachtoffer gaat. De acteur heeft hem zelf niet gezien, alleen zijn ouders, maar volgens Bilal ‘gaat het’. “We zijn tot een regeling gekomen. Mijn advocaat was erbij. Dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen. Zijn ouders zeggen dat hun zoon er nog wel last van heeft. Maar ik wil tegen alle jongens zeggen die iets tegen hem zeggen, dat het mijn schuld is. Als hij met mij wil praten, kan dat altijd. Bro, ik hou van jou. Sorry voor wat ik heb gedaan.’”

In maart raakte Bilal in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Platenlabel Top Notch zegde de samenwerking met de artiest op. Ook besloten veel radiozenders zijn muziek niet langer te draaien. 

De acteur, vooral bekend van de serie Mocro Maffia, zei bij Op1 dat hij niet door had dat hij fout zat. Hij vertelt: “Daarna kreeg ik een hele harde klap in mijn gezicht. Toen dacht ik: what the fuck ben ik nou aan het doen? (…) heb het zelf verpest en daar heb ik nachtenlang van wakker gelegen.”