Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Pride op 247Spice: Lady Galore!

Pride op 247Spice!🌶🌈 Sander den Baas beter bekend als Lady Galore een van de meest gewaardeerde dragqueens van Nederland bij Romy & Sjoerd vrijdagochtend tussen 8 & 9. Met extra veel Pride Tunes 🌈🎶 en alles over Sander’s ups & downs en hoe Lady Galore zijn leven redde!

Zijn ouderlijk huis werd hij op zijn vijftiende uitgezet, hij kampte met zwaar overgewicht en de antidepressiva pillen zagen er steeds aantrekkelijker uit. Hij zocht naar vaste grond onder zijn voeten, maar leek het niet te kunnen vinden. Toch wist Sander te transformeren tot Lady Galore, een zelfverzekerde diva vol allure. Met een glas champagne, een pink cocktail of een goed glas wijn in de hand neemt Sander je mee langs alle pieken en dalen van het leven als een dragqueen. Hij laat je zien wat er achter de gordijnen van de dragscene gebeurt en welke lessen het je kan leren. Van 60 kilo afvallen tot het ontdekken van een nieuwe identiteit en van uit de kast komen tot het opbouwen van een nieuwe familie, alles komt aan bod in zijn boek ‘Glitter maakt alles beter’.Twaalf jaar geleden begon Amsterdammer Sander aan zijn eerste optreden en na het winnen van prijzen zoals Het Roze Lieverdje, een eigen podium op het Milkshake Festival en een bekroonde documentaire is hij niet meer weg te denken uit de dragscene..Het leven is niet altijd even mooi, maar een ding is zeker: glitter maakt alles beter!✨

Vrijdagochtend van 8-9 bij Romy Stuik & Sjoerd de Graaff op 90.1 FM en natuurlijk via de 247streaming app!📻🌶📲