Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Taylor Swift Album 1989: releasedatum, nieuwe tracklist en alle details over Taylor’s versie

Taylor Swift brengt een nieuwe versie uit van ‘1989 – hier is al het nieuws, inclusief de releasedatum en welke nummers op de tracklist zullen staan.

Fans van Taylor Swift zullen weten dat de zangeres vijf van haar eerste albums opnieuw opneemt om de volledige rechten op haar projecten te bezitten.

Na de albums te hebben bevestigd die ze van plan is opnieuw te maken wordt er gespeculeerd over welke binnenkort zal uitkomen, en het ziet er naar uit dat ‘1989 – Taylor’s Version’ een vervolg zal zijn op ‘Red’ dat in november opnieuw wordt uitgebracht.

Na haar verschijning op The Late Show With Stephen Colbert, liet ze een reeks ‘easter eggs’ vallen – in echte Taylor-stijl – waarin ze erop wees dat ‘1989’ haar volgende album zou zijn dat in de maak is voor heruitgave!

‘Wildest Dreams – Taylor’s Version’ is ook net uitgekomen, dus ‘1989 – Taylor’s Version’ zou eerder kunnen verschijnen dan we dachten.

We denken nu met best wel wat zekerheid te kunnen stellen dat ‘1989’ het volgende opnieuw opgenomen album van Taylor zal zijn, in navolging van ‘Red’ natuurlijk.

Dat betekent dat we het iconische Tay-tijdperk van 2014 en alle bops die daarbij horen, nieuw leven kunnen inblazen, ook al moet ze het zelf nog officieel bevestigen.

Is er een releasedatum voor ‘1989 – Taylor’s Version’?
Fans zijn er vrij zeker van dat er een grote aankondiging komt van Tay kort nadat ze op 17 september de verrassingssingle ‘Wildest Dreams’ uitbracht.

Tracklist van het opnieuw opgenomen ‘1989’-album van Taylor Swift
De volledige tracklist van ’1989’ voorafgaand aan ‘Taylor’s Version’:

‘Welcome To New York’
‘Blank Space’
‘Style’
‘Out Of The Woods’
‘All You Had To Do Was Stay’
‘Shake It Off’
‘I Wish You Would’
‘Bad Blood’
‘Wildest Dreams’
‘How You Get The Girl’
‘This Love’
‘I Know Places’
‘Clean’
‘Wonderland’
‘You Are In Love’
‘New Romantics’

We houden onze ogen open voor aankondigingen over gloednieuwe toevoegingen voor ‘Taylor’s Version’, vooral de potentiële Harry Styles-samenwerking die naar verluidt ‘uit de kluis’ komt

Omdat Tay nog niet heeft bevestigd of ‘1989’ binnenkort uitkomt, heeft ze haar lippen stijf op elkaar gehouden over hoe het artwork eruit zal zien voor de albumhoes.

Als ‘Fearless – Taylor’s Version’ echter iets te bieden heeft, zal ze doorgaan met haar albumhoes met sepia-tintthema en haar originele hoes uit ‘1989’ opnieuw maken.