Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

 

Adverteren op de radio in Amsterdam

Is adverteren op de radio terug van weggeweest? Nou, nee hoor! Radiocommercials zijn namelijk nooit weggeweest. Misschien zou je het niet zo snel zeggen, maar adverteren op de radio, ook in Amsterdam, is nog steeds een hele effectieve manier om je onderneming te promoten! 🚀 Wat dacht je bijvoorbeeld van alle luisteraars die dagelijks tijdens de spits in de file staan? Wij horen jouw hersenen nu kraken: huh, maar zij hebben toch – bijna – allemaal Spotify aanstaan? Nou, daar vergis jij je nog flink in! Volgens een 2019 onderzoek van NLO is 70 procent van de live audioconsumptie radio. En dit is al een hele tijd stabiel. “De taart wordt niet anders verdeeld, maar wordt groter.” Met een technisch bereik van 1,2 miljoen luisteraars in de regio Groot Amsterdam 🤯 is 247Spice hét platform waarop je jouw product of dienst een flinke boost kan geven.


Waarom adverteren op de radio in Amsterdam?

Bevindt jouw doelgroep zich (voor een groot deel) in Amsterdam? Dan zijn wij hét radiostation waarop je jouw radio commercial af wilt laten spelen. Dagelijks draaien wij namelijk op 90.1 FM de grootste Pop, Top 40, Urban, R&B en Reggaeton bangers. Het is dan natuurlijk ook niet voor niks dat 247Spice uitgeroepen is tot Amsterdam’s Nieuwste Keuze voor Hits 🥇. Een hoop Amsterdammers viben dagelijks op de laatste tunes die wij door hun speakers laten klinken. Heb jij een super tof product of een mega innoverende dienst? Dan is dit hét moment om jouw onderneming die verdiende spot in de schijnwerpers te geven 🌟!
 
adverteren op de radio in amsterdam

Meer naamsbekendheid?

Adverteren op de radio in Amsterdam is de ideale manier om meer naamsbekendheid te krijgen. Heb jij een fantastisch product of dienst op de markt gezet, maar weet eigenlijk niemand nog van het bestaan af? Dan is het eerst zaak om meer naamsbekendheid te genereren. En hoe doe je dat beter dan via de radio? 📻 In tegenstelling tot adverteren via social media, kunnen luisteraars niet even snel verder scrollen wanneer ze jouw advertentie te horen krijgen. Bewust of onbewust neemt jouw doelgroep dus de gehele commercial in zich op. Bovendien zorgt een radio commercial ook voor meer vertrouwen. Zeker wanneer je nog geen sterke merknaam op hebt gebouwd, is het dus een super slimme zet om hierop in te spelen! 

 

Hoeveel budget heb je nodig? 🤑

Een grote misvatting die – helaas – nog te vaak voorkomt, is dat aan radio commercials een ‘spicy’ prijskaartje hangt. Dat valt dus echt hartstikke mee! Zeker wanneer je deze kosten bijvoorbeeld vergelijkt met een advertentie in een huis-aan-huis-blad. Daar leg je vaak al flink wat centen neer voor een klein plekje op een random pagina. Minder effectief én ook nog eens een stuk duurder. Door te adverteren op de radio in Amsterdam weet jij zeker dat luisteraars jouw commercial te horen krijgen. En ze hoeven hier niet eens voor naar de laatste bladzijde te bladeren. Ook zo enthousiast? ⚡ Neem vandaag nog contact met ons op en luister volgende week al naar jouw eigen radio commercial!