Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Win bij Spice🌶️🎉 bioscoopkaartjes voor de spicy komedie No Hard Feelings met in de hoofdrol Jennifer Lawrence!!!🤩🎬

Aangezien No Hard Feelings vol zit met ongemakkelijke momenten, maak jij kans op de bioscoopkaartjes door ons een heel erg ongemakkelijk gênant moment dat je zelf hebt meegemaakt te appen naar 06-26270833 of via 247spice.com/app📲

En je hoort vanzelf of je bij Sjoerd, Demi, Calvin, Joris, Lucinda, Stefan of Koen gewonnen hebt!!

DISCLAIMER ### Je gênante verhaal kan op de radio uitgezonden worden🌶️📻😱

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische komedie waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher.
Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.