Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

LA GRANDE FISSA met DJ St. Paul, Spinvis, Ajuma, Phillipi in het Concertgebouw!

We zijn trots om het Koninklijk Concertgebouw welkom te heten bij 247Spice Amsterdam 90.1 FM. We zijn best wel vereerd met deze classy, of beter gezegd klassieke nieuwe partner op Spice!

Wat lang nog niet iederen weet is dat Het Concertgebouw niet alleen de plek is voor de mooiste klassieke muziek, maar ook vaak events heeft met andere muziekstijlen. Zoals onlangs nog het geweldige Arabische SOUK evenement, Maan & Metropole Orkest.. en komend weekend:

LA GRANDE FISSA met DJ St. Paul, Spinvis, Ajuma, Phillipi, This Is Taped & more..Een dance event in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Voor รจรจn nacht is Het Concertgebouw de meeste stijlvolle club van Amsterdam!

Een combinatie van radiocampagne en non-spot in nauwe samenwerking met Het Concertgebouw maakt dit opnieuw een 247Spice partner waar we trots op zijn! Zin om te partyen en te dansen is stijl in Het Concertgebouw? Bestel je kaarten nu via zomerconcerten.nl

Meer weten over een uitgekiende radiocampagne voor jouw merk op 247Spice? Stuur ons een bericht: contact@247spice.nl en wij nemen dan weer zo snel mogelijk contact met jou op!