Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Doggy Style nu in de bios🎥 Wat een bizarre film :) Win kaarten bij 247Spice!🌶️🍿

Dank @universalpicures @stay-tuned.nl voor de invite. Het 247Spice team viel van de ene verbazing in de andere en hebben keihard gelachen! Van de makers van Ted & Cocaine Bear!

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme schoft is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style.

Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug (Oscar®-winnaar Jamie Foxx), een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. ..
Dank @universalpicures @stay-tuned.nl voor de invite. Het 247Spice team viel van de ene verbazing in de andere en hebben keihard gelachen! Van de makers van Ted & Cocaine Bear!

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme schoft is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style.

Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug (Oscar®-winnaar Jamie Foxx), een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. ..

Win bij 247Spice kaartjes voor Doggy Style!

Je maakt kans op bioscoopkaartjes door ons een hond emoji te sturen, of nog beter een foto van je favoriete viervoeter (als je die hebt:) App naar 06-26270833 of via 247spice.com/app. Vergeet je naam en woonplaats er niet bij te vermelden!

Beluister 247Spice in en om Amsterdam via 90.1 FM, onze eigen 247streaming app en via het TuneIn Radio platform!