Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

Menu

Deze week op Spice maak je kans op VIP Tickets voor de Big Game Viewing Party, komende zondagnacht in het Hard Rock Cafe Amsterdam.

Deze week op Spice maak je kans op VIP Tickets voor de Big Game Viewing Party, komende zondagnacht in het Hard Rock Cafe Amsterdam.

The Kansas City Chiefs tegen de San Fransisco 49ers! En in de Half Time Show niemand dan Usher!

Beleef het LIVE met de 247Spice DJ’s, Hot Dogs, Popcorn, Drinks, Food, Goodies..

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit VIP pakket is ons een DM sturen op onze 247Spice Insta met ‘Hard Rock Big Game’

Vrijdagmiddag tussen 4 en 7 maken Jillian en Koen bekend wie van de Spice luisteraars er vandoor gaan met dit Hard Rock Cafe The Big Game VIP pakket! 🏈🎶🌶️

The Big Game, hét American Footbal event van het jaar. Zondagnacht 11 februari..

Win deze week bij 247Spice VIP Tickets voor The Big Game Viewing Party in het Hard Rock Cafe Amsterdam en beleef het LIVE met de 247Spice DJ’s, Hot Dogs, Popcorn, Drinks, Food, Goodies..

The Kansas City Chiefs tegen de San Fransisco 49ers!

En in de halftime show niemand minder dan Usher!

Stay tuned to 247Spice en maak kans op de VIP Tickets voor The Big Game viewing party!

Zondag 11 februari is het zover. The Big Game, live uitgezonden in 250 landen met meer dan 100 miljoen kijkers! Wees één van die kijkers en kom zondag 11.00 uur ‘s avonds naar de Big Game Viewing Party 2024 in het Hard Rock Cafe Amsterdam. Met de 247Spice DJ’s, Hot Dogs, Popcorn, de halftime show met Usher.. en bekijk live de ultieme ontknoping van het American Football seizoen op één van de videoschermen. The Big Game Viewing Party 2024 in het Hard Rock Cafe Amsterdam in zondagnacht 11 februari! Ga voor meer info en tickets naar hardrockcafe.com en kies Amsterdam.

There is always something exciting happening at the Hard Rock Cafe.